Català   Español   
I Love Nails banner texto catalan

Esmaltat amb laca d'ungles

Embelleixen respectant l'estructura natural de la ungla. Una formulació súper resistent que assegura la permanència de la laca a l'ungla. Forma una capa protectora sobre l'ungla de colors brillants. Acabat de cobertura i sense estries. El maquillatge d'ungles de sempre.
Esmaltat gel-lacker

La manicura que dura tant com tu vulguis.

Per fi arriba el gel en forma de laca que assegura resultats forts, brillants i súper duradors, aconsegueix amb el teu Gel-Lacker un acabat completament llis, sense necessitat de retocs.

El Gel-Lacker és un sistema de maquillatge d'ungles d'alta resistència, es tracta d'un gel molt fi que no necessita construcció i proporciona una excel•lent adherència i una lluentor espectacular des de la primera aplicació fins al moment del desmaquillat. Serà el propi creixement de la ungla el que marqui el moment de procedir a la seva retirada.

És totalment respectuós amb l'ungla natural: no la tenyeix ni la grogueja. Permet realitzar unes manicures franceses de llarga durada, a més de farcits sobre el creixement de l'ungla.
Enrere queden els esmalts escrostonats i els acabats opacs, Llueix unes ungles fortes, brillants i resistents!

Manicura completa

Manicura

És un tractament de bellesa o l'art de la cura de les mans i ungles. Una bona manicura millora l'aparença de les mans i ungles. La paraula manicura es deriva del llatí manus que significa mà i cura cura. Amb la manicura completa realitzem la cura de la cutícula, llimat d'ungles, massatge complet i un esmaltat amb laca d'ungles a gust de la clienta.​

Pedicura completa

Pedicura

És el tractament de bellesa o l'art de cuidar els peus i ungles dels peus. És recomanable per a millorar l'aparença i comoditat dels peus. Un tractament complet de pedicura inclou cura dels peus, cama i ungles dels peus. El massatge del peus s'estén una mica més amunt del turmell. Els massatges a la pedicura estimulen la circulació de la sang, rebaixen les cames més gruixudes i descansen als peus.

S'han de donar en forma rotativa. Les malalties dels peus i condicions anormals d'aquests com durícies, ungles encarnades i calls no són tractats per la manicurista o pedicurista. Depenent de la condició, un podòleg aquesta qualificat per donar el tractament apropiat.

Manicura i pedicura SPA

La manicura i pedicura SPA és molt més que només pintar-se les ungles. Més aviat, és tot un descans per al teu ungles, mans i peus. Segur que en aquest frenesí en el qual tothom viu en l'actualitat, cal trobar certs moments de relax per equilibrar l'estrès. Apunta la manicura i pedicura spa per gaudir d'una estona per a tu en el qual l'únic que importa és el teu descans i felicitat.

Els tractaments inclosos són molt variats, encara que tots ells tenen el mateix objectiu: que et relaxis. Per exemple, una de les tècniques que se solen utilitzar és la immersió en parafina. Quan s'introdueixen les mans en aquesta cera calenta i mitjançant la posterior aplicació d'oli, es millora la hidratació de les mans i ungles.

També són molt comuns dins de la manicura spa les pedres calentes amb les que es fa massatges a la mà. Per exfoliar la pell, s'utilitzen sals que es freguen contra els avantbraços i mans per eliminar impureses. Si es cobreix amb una tovallola calenta s'aconseguirà que les propietats dels productes penetrin millor. Les màscares hidratants aconsegueixen mantenir la pell en un bon aspecte i estat de salut.

​T'oferim la xocolateràpia

  • Mascareta de cacau emulsionada: és una fórmula enriquida amb aloe vera, glicerina, extractes de centella asiàtica, castanyer d'índies, hamamelis i vitamina E. tonifica i evita la pèrdua d'aigua transepidèrmica gràcies al seu efecte humectant. Gran poder nutritiu i relaxant.

  • Cacau en Pols: És un antioxidant natural i es realitza per realitzar massatges terapèutics, ajuda a drenar les diferents capes de la pell, gràcies al seu efecte hidratant retarda l'envelliment cutani i aconsegueix una pell ferma i suau.

  • Oli antioxidant de cacau i gerds: aquest oli combina les propietats antioxidants, regeneradores i lipolítiques del cacau amb les del gerd, que conté vitamina E, un excel•lent tensor que assegura una pell ferma i sense imperfeccions.

  • Peeling sucre cacau i taronja: Ajuden a netejar la pell d'impureses, mitjançant la seva fórmula a força d'olis vegetals hidrata i nodreix la pell deixant un tacte sedós i un agradable perfum a taronja i cacau.

Ungles de gel, acríliques i Dipping

L'últim en Gels de construcció. Els nous gels de construcció han estat especialment desenvolupats per fer-te la feina més fàcil i assegurar-te els millors resultats i acabats naturals, sense efecte lupa.

Ungles impecables i resistents

Ungles de porcellana i de Gel: És una de les tècniques de creació d'ungles artificials mes coneguda i amb més demanda al mercat.

Les ungles es realitzen barrejant una pols acrílic (plímero) amb líquid acrílic (monòmer). Es tracta de productes que tenen un temps d'assecat ràpid, inferior a 3 minuts amb llum Wood.
No groguegen i tenen una gran resistència a petits cops i al desgast.

El Dipping, és una tècnica ràpida de creació d'ungles artificials, per immersió en pols. Té una durada limitada, per la qual cosa és un sistema ideal per a ocasions puntuals.

Extensió de pestanyes

Sempre perfecta! Pestanyes semipermanents de fibra sintètica. Tenen una durada aproximada d'uns 2 mesos, i el seu acabat i tacte resulta molt natural. Són resistents a l'aigua. Amb un farciment cada mes per substituir algunes extensions, pot allargar-se indefinidament el resultat tant de temps com desitgi el client.
Estan dissenyades de tal manera que d'una manera imperceptible imiten a les naturals.

Són elàstics, no es deformen i s'adapten perfectament a la natural gràcies a la forma corbada. Són més gruixudes a la base i s'estrenyen cap a l'extrem, aconseguint una mirada expressiva i elegant.
El mètode de col•locació d'extensió de pestanyes és el mes natural. Si es desprèn algun pèl, no es nota en el conjunt, pel que el seu manteniment és molt còmode.

Amb les pestanyes en grups. És un sistema per aplicar pestanyes d'aspecte completament natural, amb l'objectiu d'aconseguir un marc més espès a la mirada. Entre 10 i 15 dies de durada.

Preus

Centre especialitzat en ungles
Ungles acríliques
40 €

Ungles gel
40 €

Esmaltat semiper.
18 €

Manicura exprés
10 €

Pedicura exprés
15 €

Manicura completa
18 €

Pedicura completa
18 €

Manicura spa
25 €

Pedicura spa
35€

Decoració
5 €

Extensió de pestanyes
35€

Venda de productes

Proximanent hi possare´m articles i productes a la venda.
Discupi per les molesties.

Tint i permanente de pestanyes